GWL algemene ondernemingen

OVER GWL

VACATURES

GWL GRONDWERKEN

GWL NUTSINFRA

GWL FUNDERINGEN

GWL RECYCLING

GWL BETONCENTRALE

GWL PUTBORINGEN VAN HEUGTEN

CONTACT
$

GWL ALGEMENE ONDERNEMINGEN

Fabriekstraat 13, 3670 Oudsbergen
+32 (0)11 36 71 00
info@gwl.be
openingsuren

$

GWL RECYCLING

Europarklaan 1078/4, 3530 Houthalen
+32 (0)11 60 22 29
recycling@gwl.be
openingsuren

$ Wij zoeken collega’s ! $ Vast contract – Werkzekerheid in regio Pelt, Oudsbergen, Houthalen #

GWL grondwerken

GWL
Grond­werken

GWL is sterk in grondwerk in de zeer ruime regio van Limburg en dat al meer dan 20 jaar. Dankzij onze grote expertise op vlak van funderingen, riolerings­werken, infra­structuur­­werken en transport kunnen wij u het volledige pakket diensten aanbieden.

Als specialist in algemene grond­werken voor de industriebouw, algemene aannemers en wegenbouw alsook voor de woning- en utiliteits­bouw beschikt GWL over een uitgebreid professioneel machinepark, voorzien van de meest moderne technologie.

Onze grondwerkers zijn top professionals! Ze verzorgen allerhande graafwerken zoals:

  • nivelleren van alle grond
  • afgraven en bouwrijp maken van terreinen
  • uitgraven van bouwputten, kelders en zwembaden
  • aanleggen van paardenpistes
  • plaatsen van berlinerwanden
  • grondverzet
  • stabilisatie van de ondergrond
  • aanvoer en afvoer van aanvulgrond , puin , stablisé,…

Met een totaalstation en 3D GPS gestuurde graafmachines worden met een hoge nauwkeurigheid nivelleringswerken en de ophogingen van terreinen uitgevoerd.

GWL is uw partner voor elk type grondwerk. Wij zorgen voor de persoonlijke aanpak. Bel of mail gerust Jan en Wim. Zij staan altijd klaar voor vragen en advies.

GWL
GROND­WERKEN

GWL Algemene grondwerken
GWL rioleringswerken

GWL
RIO­LERINGS­WERKEN

GWL is de ideale partner voor het aanleggen of aanpassen van uw riolerings­stelsel.

GWL zorgt voor het plaatsen van riolerings­stelsels uit PVC,PP,PE, gres en beton voor private en industriële gebouwen, tal van grote bouw­ondernemingen alsook voor infrastructuur- en wegenis­­werken. Tevens zijn we specialist in het lassen van PE buizen.

De riolerings­­werken bestaan uit het leveren en plaatsen van riolerings­­buizen, regen­water­­putten, infiltratie­­putten, sceptische putten, olie-en vetafscheiders , IBA putten, enz.

Ook voor afkoppelingen van bestaande stelsels en het leggen van gescheiden riolering bent u bij GWL aan het juiste adres.

GWL is gespecialiseerd in infras­tructuur­werken, omgevings­werken en buiten­verharding zoals opritten, parkings en pleinen. U kan op GWL rekenen voor al uw projecten voor de retail, aannemers, industriële bedrijven en openbare instanties.

Bij GWL kan u kiezen uit verschillende uit­voeringen zoals klinkers, grasdallen, grind­stabilisatie­platen, beton of asfalt. GWL heeft tevens de expertise voor de aanleg van groen­zones en het plaatsen van boord­stenen, greppels en keer­wanden.

Afval­stromen die ontstaan uit de afbraak­werken, worden in GWL Recycling te Houthalen gerecycleerd tot her­bruikbare grond­stoffen. Zo zorgen we voor het nood­zakelijke verkleinen van onze ecologische voet­afdruk.

Uw voordeel is dat GWL zowel de grond- en graaf­werken, de riolerings­werken, de funderings­werken, de nivellerings­werken en de infrastructuur­werken naadloos kan uitvoeren. Dat is twee keer winnen zowel op vlak van de kosten als voor onze natuur!

GWL
INFRA­STRUCTUUR­WERKEN

GWL infrastructuurwerken
GWL verhuur van bulldozers, banden- en rupskranen, minigravers, tractoren met gronddumpers, vrachtwagens, diepladers, laser­gestuurde rupsdozers, grondzeven, trekkers en trilwans

GWL
VERHUUR

GWL beschikt over de meest recente machines en materieel om uw project feilloos en efficiënt uit te voeren. Met het oog op de toekomst investeert GWL heel gericht in het meest betrouwbare materieel.

Hierbij een greep uit ons ruim aanbod. We verhuren o.a. bulldozers, banden- en rupskranen, minigravers, tractoren met gronddumpers, vrachtwagens, diepladers, laser­gestuurde rupsdozers, grondzeven, trekkers en trilwans.

Al deze machines en materieel kunnen gehuurd worden met machinist en dit per uur of in regie.

Ook als het snel moet gaan of als de omstandig­heden moeilijk zijn, kan u op GWL VERHUUR rekenen.

Lees verder en bekijk de lijst van beschikbare machinepark.

GWL verzorgt het transport van grond, bouwpuin en materieel, afkomstig van onze eigen werven of op vraag van derde partijen.

Hiervoor heeft GWL een uitgebreid en modern wagenpark van vrachtwagens, tractoren met gronddumpers, diepladers, kip-opleggers en kraanwagens ter beschikking.

U kan bij ons ook terecht voor de huur van containers.

Dankzij ons uitgebreide netwerk zijn we altijd in staat om extra capaciteit in te schakelen waardoor we uw project binnen de deadline kunnen afronden.

GWL
TRANSPORT

GWL transport van grond, bouwpuin en materieel

Vraag vrijblijvend
meer informatie of
een prijsofferte aan

Ook op zoek naar een efficiënte partner voor grondwerken?

Zaakvoerders Jan en Wim Lauwers van GWL

Contacteer Jan en Wim vrijblijvend.

GWL grondwerken: afgraven en bouwrijp maken van terreinen