GWL algemene ondernemingen

OVER GWL

VACATURES

GWL GRONDWERKEN

GWL NUTSINFRA

GWL FUNDERINGEN

GWL RECYCLING

GWL BETONCENTRALE

GWL PUTBORINGEN VAN HEUGTEN

CONTACT
$

GWL ALGEMENE ONDERNEMINGEN

Fabriekstraat 13, 3670 Oudsbergen
+32 (0)11 36 71 00
info@gwl.be
openingsuren

$

GWL RECYCLING

Europarklaan 1078/4, 3530 Houthalen
+32 (0)11 60 22 29
recycling@gwl.be
openingsuren

$ Wij zoeken collega’s ! $ Vast contract – Werkzekerheid in regio Pelt, Oudsbergen, Houthalen #

GWL grondwerken

Over
GWL

GWL is sinds 2000 een dynamisch familiebedrijf dat inzet op kwaliteit en gericht is op de industrie, nutsbedrijven en aannemers. GWL is door de jaren heen sterk gegroeid. Onder leiding van zaakvoerders Wim en Jan Lauwers zijn er heel wat bedrijven overgenomen om zo de expertise in de verschillende diensten te verscherpen.

Deze toekomstvisie veruiterlijkt zich door de opstart van de nieuwe betoncentrale in het voorjaar van 2022. GWL Betoncentrale is handig gelegen op de site in Houthalen, net naast GWL Recycling.

GWL
HISTORIEK

GWL Algemene grondwerken
GWL rioleringswerken

GWL
VISIE

Bij GWL gaan we geen uitdaging uit de weg. In tegendeel! Er kan gerust gesteld worden dat het GWL-team het liefst houdt van projecten met een uitdaging. Pas dan komen hun dynamiek, vakkundige aanpak en jarenlange ervaring ten volle tot zijn recht.

Een technisch moeilijk project? Of eerder delikaat? Een krappe deadline? Speciale machines nodig? Met kwaliteit, innovatie, de grootste zorg en de beste afwerking verzorgen wij graag voor u de grondwerken, infrastructuurwerken, funderingswerken, kabel- en leidingwerken, rioleringswerken en het transport.

U kan altijd vertrouwen op onze gekende persoonlijke service van onze goeie mensen en de kracht van onze machtige machines. Machines, voertuigen en materieel is iets waar ze bij GWL heel trots op zijn en veel in investeren. We werken graag met het allernieuwste om u zo beter te kunnen helpen.

Topprioriteit is echter de veiligheid van de werknemers en alsook het garanderen van minimale hinder voor mens en milieu.

Samen met onze zusterbedrijven GWL Recycling en Putboringen Van Heugten gaan we altijd voor de beste kwaliteit.

Ons dynamische GWL team is ons waardevolste bezit.

We zorgen voor een warme werkomgeving, waarbij respect voor ieder individu belangrijk is.

De veiligheid voor een ieder is onze grootste zorg en een topprioriteit binnen het bedrijf. Daarom scholen we onze mensen constant bij. Zo blijven we met zijn allen up-to-date van de nieuwste normen en technologieën.

GWL
TEAM

GWL infrastructuurwerken
GWL verhuur van bulldozers, banden- en rupskranen, minigravers, tractoren met gronddumpers, vrachtwagens, diepladers, laser­gestuurde rupsdozers, grondzeven, trekkers en trilwans

GWL
KWALITEITSLABELS EN CERTIFICATEN

GWL is sinds 2007 in het bezit van het VCA certificaat.

 

Sinds geruime tijd komt er uit iedere hoek vraag naar VCA gecertificeerde bedrijven. Ook wij hebben daar hard aan gewerkt en kunnen sinds 2007 ons VCA-certificaat voorleggen. Hiermee kan GWL demonstreren dat we op een groot aantal belangrijke punten voldoen aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

In onze sector worden we dagelijks blootgesteld aan de gevaren op de openbare wegen. Het is voor onze mensen uiterst belangrijk om in de meest veilige omstandigheden te kunnen werken. Ook dient de werkomgeving voor de weggebruikers veilig te zijn. GWL gaat dan ook tot het uiterste om VCA volledig te integreren en te implementeren op de werven.

Bij GWL Recycling beschikt men over de COPRO certificatie.
COPRO borgt de kwaliteit van infrastructuurwerken door de certificatie van de bouwproducten en de uitvoering. Daarnaast verzorgt COPRO de certificatie van kwaliteitssystemen.

Vraag vrijblijvend
meer informatie of
een prijsofferte aan

Ook op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw projecten?

Zaakvoerders Jan en Wim Lauwers van GWL

Contacteer Jan en Wim vrijblijvend.

GWL grondwerken: afgraven en bouwrijp maken van terreinen